در مطالب گذشته به صورت کامل در مورد اینکه دستگاه فلزیاب چیست و چه کاربردهایی دارد ، صحبت کردیم و با انواع فلزیاب ها آشنا شدید. در ایم مقاله قصد داریم به صورت کامل درمورد گنج یاب حرف بزنیم و ببینیم که یک سیستم نقطه چه قابلیت هایی دارد و با چند مدل دستگاه حرفه ای که مناسب برای کاوش گنج و دفینه هستند آشنا شویم. اگر نظر یا سوالی در مورد فلزیاب های نطقه زن دارید یا تجربه کار این نوع سیستم ها را دارید می توانید در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید.
فلزیاب یا گنج یابچیست؟
دستگاه های همان طور که از نامشان هم پیداست ، برای پیدا کردن نقطه دقیق هدف مورد استفاده قرار می گیرند. فلزیاب های نقطه زن یکی از حیاتی ترین سیستم های برای کشف گنج و دفینه بشمار می روند و در بین کاوشگران نیز بسیار محبوبیت دارند. فلزیاب های که امروزه برای کشف فلزات مورد استفاده قرار می گیرند معمولا شامل موارد زیر می شود.
معرفی فلزیاب Pinpointer :
پین پوینتر ها یک نوع فلزیاب دستی با حساسیت و دقت بسیار بالا هستند که به عنوان یک فلزیاب مکمل در هنگام کاوش است مورد استفاده قرار می گیرند. pinpointer ها برای کشف نقطه دقیق تکه های طلا ، سکه در سطح 10 الی 15 سانتی متری زمین کاربرد دارند. البته این ابزار ها کاربرد چندانی در کشف گنج و دفینه ندارند.
فلزیاب VLF :
دستگاه های وی ال اف معمولا دارای عمق کاوش حداکثر 1.5 تا 2 متر هستند و از حساسیت و دقت مطلوبی تا این عمق برخوردار هستند. اگر قصد تا عمق 1 الی 1.5 را دارید ، استفاده از این سیستم ها پیشنهاد می شود. اکثر فلزیاب های خارجی از سیستم VLF استفاده می کنند.
فلزیاب نقطه زن پالسی :
دستگاه های نقطه زن پالسی پر کاربردترین سیستم ها در بازار داخلی برای کشف گنج و دفینه بشمار می روند که دلیل این همه استقبال از این نوع سیستم ها ، عمق کاوش بالا در کنار ثبات و دقت عالی می باشد. دستگاه نقطه زن پالسی معمولا دارای سه نوع لوپ (بستگی به مدل دستگاه) هستند که شامل لوپ 25 ، .لوپ 55 و کابل یک در یک است.
با استفاده از هر یک از این کویل ها می توانید عمق مشخصی را کاوش کنید ، معمولا فلزیاب های پالسی برای اهداف بزرگ و عمق بالا طراحی شده اند و عملکرد عالی دارند.
مشخصات دستگاه گنج یاب نقطه زن خوب
- قابلیت تفکیک طلا از سایر فلزات
- دارای بالانس اتوماتیک و دستی
- عمق کاوش حداقل 2.5 متر
- توانایی حذف ذرات و ناخالصی های موجود در زمین
- گارانتی و خدمات پس از فروش
نحوه استفاده از فلزیاب
بیش از 90 درصد فلزیاب های نقطه زن موجود در بازار از نظر نحوه کارکرد مشابه هم هستند. الان یک فلزیاب نقطه زن به صورت کلی دارای بالانس دستی و اتوماتیک ، تفکیک فلزات ، حذف ذرات ، لوپ 25 ، 55 یا 65 هستند.
بنابراین تفاوت اصلی آنها در نوع کدنویسی پنل و رابط کاربری دستگاه می باشد که با توجه به نوع و اهداف کاری شرکت ها در طرح های مختلف ارائه می شوند. طبق دستور العمل دستگاه لوپ را به دستگاه متصل کرده و دستگاه را روشن کنید و بعد از تنظیمات اولیه شروع به کاوش کنید ، مانند ویدیو زیر …
معرفی چند سیستم برای کاوش دفینه
وقتی موضوع پیدا کردن محل دقیق دفینه باشد باید از سیستمی استفاده کرد علاوه بر عملکرد و ثبات عالی در انواع محیط و شرایط ، دارای عمق نفوذ بالا و تفکیک قابل قبول باشد. سیستم های زیادی در بازار وجود دارند که می توانید از آن ها استفاده کنید ولی در زیر لیستی از بهترین نقطه زن های شرکت آی کا وی را قرار دادیم که می توانید آن ها را بررسی کنید.
- فلزیاب ای جی ام بوگل (AJM BUGLE)
- فلزیاب آنتارس (ANTARES)
- فلزیاب تسلا اسکن (TESLA SCAN)
- فلزیاب آی کا پی وی بست پرو (IKPV BEST PRO)
جهت خرید از گوهرباستان روی کلمه گوهرباستان کلیک کنید همچنین برای مطالعه مطالب آثار و علائم روی کلمه آثار و علائم کلیک کنید.